Kring Ede / Wageningen

Kring Ede-Wageningen bestaat uit een groep enthousiaste en positief kritische studenten. Eén keer in de twee weken is er een bezinnende avond, waar we ongeveer met 40 personen zijn. Dit jaar wordt er tijdens deze avonden nagedacht over het thema “Godsbeelden”. De nadruk ligt hierin op de Heilige Geest. Enkele vragen, waar we met elkaar een antwoord op zoeken, zijn: ‘Wie is Hij? Hoe werkt Hij? En wat is het resultaat van Zijn werk?’. Niet alleen zijn we met het thema bezig, ook persoonlijke vragen worden onderling of in groepjes besproken. Natuurlijk komen ook tijdens deze avonden gezelligheid mét en betrokkenheid óp elkaar aan de orde. We weten en zien dat God ook met Zijn Geest op deze kring werkt. Daar zijn we dankbaar voor. Het heeft al tot veel gezegende gesprekken geleid.

 

Naast de bezinnende avonden, worden er borrels en activiteiten georganiseerd. Met de borrels verdiepen we ons meer in elkaar, voeren we discussies en verkondigen we gezellige onzin. Door het jaar heen zijn er verschillende activiteiten, waaronder een kerstgala. Als laatste, maar zeker één van de hoogtepunten van kring zijn de kringweekends. Drie maal per jaar reizen we als kring naar een oord in Nederland om daar een weekend gezellig te bezinnen met elkaar. Zo is er voor elk wat wils en leer je elkaar van een andere kant kennen.

 

Kortom: Kring Ede-Wageningen is een kring waar je als christelijke student terecht kunt voor bezinning én gezelligheid! Nog niet helemaal overtuigd of deze kring iets voor jou is? Kom dan gerust langs op één van de genoemde avonden!

 

Adres

We komen bij elkaar op de volgende locatie:

Ds. D.A. Detmarschool / Johannes de Swaefschool
Verlengde Parkweg 47b - 49
Ede

We beginnen de avonden om 19.45 uur. Inloop vanaf 19.30