Kring Rotterdam

Studeer je in Rotterdam of omgeving en kom je nog niet naar onze kring? Dan is het tijd daar verandering in te brengen.. Onze kring geeft inhoud aan je studententijd!
Wij als kring van Rotterdam hebben gemiddeld eens in de twee weken een kringavond of activiteit.

Activiteiten

Komend halfjaar staat het thema ‘Tijd’ centraal. Naast de avonden waarin we nadenken over het thema, hebben we ook avonden waarop we activiteiten doen. Denk bijvoorbeeld aan bowlen, kanoën, barbecueën en sporten. Twee keer per jaar gaan we op kringweekend. Altijd gezellig, leerzaam en samenbindend!

Locaties

Onze kringavonden beginnen om 19.30 uur en worden gehouden in kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente aan de Boezemsingel 30 of in het gebouw van Kom en Zie Gerdesiaweg 494. Het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente is als volgt te vinden: neem vanaf metrostation Oostplein de uitgang Boezemweg. Volg deze weg ongeveer 800 meter. Sla de 8e weg linksaf. En daarna zie je na 100 meter de kerk aan de rechterhand.
Het gebouw van Kom en Zie is als volgt te bereiken met het OV:
Neem metrohalte Oostplein (Calandlijn), neem de uitgang Boezemweg. Volg deze weg ca. 450 meter. En ziedaar bij de verkeerslichten, aan de rechterzijde “Kom en Zie”.

Contact

Bel of mail ons gerust als je nog vragen of opmerkingen hebt. De mailadressen en telefoonnummers van de contactpersonen staan hiernaast.


Begin je zin te krijgen in het bezoeken van onze kring? Wel, kom!